Schot in de zaak

Ben je communicatief werknemer of zelfstandige grafisch design in bijberoep, maar zou je liever als zelfstandige aan de slag gaan? Durf je niet te springen omdat je bang bent van de financiële, organisatorische of sociale gevolgen? Wij geven je graag de parachute voor een zachte landing.

Vrouwen begeleiden zodat ze kunnen starten als zelfstandige. En intussen ook de balans met hun privé-leven bewaken. Dat is ons doel. Met de juiste tools, een vaste klant en de nodige kennis geven we graag dat extra duwtje in de rug. 

Met ‘schot in de zaak’ willen we de duurzame koppeling maken tussen bedrijven en organisaties enerzijds en freelancers die gespecialiseerd zijn in (online) communicatie anderzijds. We kiezen bewust voor een samenwerking met bedrijven en organisaties die inzetten op een maatschappelijk of duurzaam doel. Geen multimillion dollar companies die enkel gefocust zijn op het verkopen van hun producten. Wel ngo’s, vzw en bedrijven die inzetten op mens en natuur, wiens digitale stem we graag willen laten horen.

In ons netwerk zitten allemaal powervrouwen met een expertise in (online) communicatie: van websites maken en social media tot copywriting. Allen met de nodige ervaring en de juiste drijfveer. We, dat zijn Kathleen Verhetsel en Elke van Os, werken momenteel hard om dit zo snel mogelijk waar te maken.

Blijf op de hoogte

Wil je graag zelf de sprong wagen? Ben je een bedrijf of organisatie dat op zoek is naar een duurzame samenwerking met een freelancer communicatie? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte.

Volg onze avonturen in onze podcast.