Selecteer een pagina

Over ons

 

We werken allebei een beetje waar en wanneer het ons uitkomt. In niet-corona tijden kan je ons minstens eenmaal per week vinden in de coworkingsspace Ragnarok aan de Leuvense vaart. Daarnaast werken we vooral van thuis uit (Kathleen altijd mét schoenen aan en Elke met een dekentje) en vergaderen we het liefst al wandelend of via Zoom.

Schot in de zaak

Waarom Schot in de zaak?

Vrouwen begeleiden zodat ze kunnen starten als zelfstandige. En intussen ook de balans met hun privé-leven bewaken. Dat is ons doel. Met de juiste tools, een vaste klant en de nodige kennis geven we graag dat extra duwtje in de rug.

Met ‘Schot in de zaak’ willen we de duurzame koppeling maken tussen bedrijven en organisaties enerzijds en freelancers die gespecialiseerd zijn in (online) communicatie anderzijds. In ons netwerk zitten allemaal powervrouwen met een expertise in (online) communicatie: van websites maken en social media tot copywriting.

We kiezen bewust voor een samenwerking met bedrijven en organisaties die inzetten op een maatschappelijk of duurzaam doel. Geen multimillion dollar companies die enkel gefocust zijn op het verkopen van hun producten. Wel ngo’s, vzw en bedrijven die inzetten op mens en natuur, wiens digitale stem we graag willen laten horen.

Elke

Ik ben Elke van Os, de oprichtster van online marketing-bedrijf *Beat The Goldfish*. Met een universitair diploma communicatiewetenschappen en een postgraduaat journalistiek ging ik meer dan 13 jaar geleden aan de slag als tv- en radio- journalist bij Radio 1 en ROB-tv. Bij Mobiel 21 vzw leerde ik vijf jaar later de knepen van het communicatievak aan de andere kant van het persbericht kennen. Na een bijkomende social media opleiding en stage in Londen van meer dan zes maanden, startte ik in 2016 als zelfstandige en voelde me meteen als een vis in het water.

Ik ben een overtuigd minimalist, fervente e-fietser en enthousiaste improvisatiespeelster. Met een passie voor duurzaamheid en een liefde voor andere culturen. Ik woonde al in Tanzania en in Londen. Samen met mijn man en twee zonen, ga ik zo weinig mogelijk avonturen uit de weg.

beatthegoldfish.be 

Kathleen

Ik ben Kathleen Verhetsel, freelance grafisch vormgever en webbouwer. Ergens in een ver verleden bepaalde ik mijn diploma journalistiek en deed er vervolgens niks mee. Mijn hart lag namelijk bij grafisch vormgeving en het web. Ik maakte mijn eigen website op mijn vijftiende en prutste er lustig op los in grafische software. Dankzij een aantal mensen die mijn werk online volgde en mij de kans gaven om mijn talent verder te ontwikkelen op de werkvloer, leerde ik tien jaar lang de knepen van het vak. Daarnaast starte ik in 2011 als grafisch vormgeefster in bijberoep. In 2018 waagde ik de sprong en werd ik zelfstandige in hoofdberoep.

Ik ben een liefhebber van verhalen in alle mogelijke maten en vormen, een kennisspons en een fervent maker. Hoewel ik een behoorlijke huismus ben, kan ik ontzettend genieten van mij onder te dompelen in andere culturen. Ik woonde eerder al in IJsland als uitwisselingsstudent en in Amsterdam waar ik werkte bij het Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond.

kathleenverhetsel.com